zegeye Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca (edytowane) Jako że pojawiło się ostatnio kilka dzbanków, stwierdziłem że dołożę swojego. Nie najnowszy co prawda, z przed dwóch lat to projekt ale chyba tu jeszcze nie gościł. Model to Tamiya, skala 1/72, prawie z pudła. Prawie bo śmigło ma łopaty z modelu Revella. (odcięte i doklejone do tamiyowskiej piasty). Zbiorniki paliwa : podkadłubowy z Army, a te duże pod skrzydłami od dzbanka N ze Sworda. Edytowane 13 Marca przez zegeye 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca A gdzie skala i producent modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Elegancki dzban. Podoba mi się aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marivs442 Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca T-bolty z pacyfiku mile widziane. Ogólnie mi się podoba. Mam w planach zbudować kilka z tego teatru działań. Tylko czekają, a ja zbieram wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Fajne to "amelinium". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi