Lestat Posted March 20, 2025 Posted March 20, 2025 Fajny, ale nie ciut za ciemny? Wyglada trochę jakby sie spalił.... Quote
Konrad-Ciba Posted March 20, 2025 Posted March 20, 2025 Dlatego jest kontrastowy kurz, chociaż nie wiem to było założone. Jak nie to się udało. Quote
adam215 Posted March 20, 2025 Author Posted March 20, 2025 Zdjęcia są za ciemne, dawno robiłem zdjęcia. 6 Quote
marioba Posted March 28, 2025 Posted March 28, 2025 Czołem! Zacny model, podoba mi się. Kolor jest w sam raz. Nie może być jaśniejszy. Mariusz Quote
Evildead Posted March 28, 2025 Posted March 28, 2025 (edited) Tak pojazd nieszablonowy, rzadki niszowy uwielbiamy, ale drzwi/zasobnik się odcina, skoro to leży obok siebie to dziwnie, między błotnikiem a maską tez różnica w brudzeniu, żaluzje czyste, a tylko rant błotnika uwalony, nie ma tu konsekwencji, błyszczy się model na masce srogo, zawsze myślałem że pancerka to mat generalnie , spoko a, le takie modele lepiej wyglądaj a na podłożu itd wiadomo do czego się odnieść, Edited March 28, 2025 by Evildead Quote
adam215 Posted March 28, 2025 Author Posted March 28, 2025 Może i błyszczy się za bardzo, trochę winy zdjęć czy pancerka to mat generalnie: co do brudzenia, ile zdjęć tyle brudzeń, buty zawsze brudzą się bardziej niż kolana. 1 Quote
Endrju Posted March 30, 2025 Posted March 30, 2025 Fajny model. Rzadko pokazywany na forum. Prezentuje się dobrze. Co do poprawek t na każdym bez mała modelu znajdzie się coś do poprawienia. Generalnie model podoba się. Quote
Recommended Posts