adam215 Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Blaszka Part, koła Panzerart. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Fajny, ale nie ciut za ciemny? Wyglada trochę jakby sie spalił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Dlatego jest kontrastowy kurz, chociaż nie wiem to było założone. Jak nie to się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca Zdjęcia są za ciemne, dawno robiłem zdjęcia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Czołem! Zacny model, podoba mi się. Kolor jest w sam raz. Nie może być jaśniejszy. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca (edytowane) Tak pojazd nieszablonowy, rzadki niszowy uwielbiamy, ale drzwi/zasobnik się odcina, skoro to leży obok siebie to dziwnie, między błotnikiem a maską tez różnica w brudzeniu, żaluzje czyste, a tylko rant błotnika uwalony, nie ma tu konsekwencji, błyszczy się model na masce srogo, zawsze myślałem że pancerka to mat generalnie , spoko a, le takie modele lepiej wyglądaj a na podłożu itd wiadomo do czego się odnieść, Edytowane 28 Marca przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca Może i błyszczy się za bardzo, trochę winy zdjęć czy pancerka to mat generalnie: co do brudzenia, ile zdjęć tyle brudzeń, buty zawsze brudzą się bardziej niż kolana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Fajny model. Rzadko pokazywany na forum. Prezentuje się dobrze. Co do poprawek t na każdym bez mała modelu znajdzie się coś do poprawienia. Generalnie model podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi