PrzemekW Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Cześć, Pilnie poszukuję części nr G29 (rury wydechowe z jednej strony) z zestawów Mustanga P-51D Eduarda w skali 1:48. Proszę o kontakt, jeśli komuś pozostała gdy wykorzystał do budowy inną wersję. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca (edytowane) Do usunięcia - jednak nie poratuję Edytowane 28 Marca przez jachud3 Pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca 11 godzin temu, PrzemekW napisał: Pilnie poszukuję części nr G29 Pisz do Eduarda. Trochę trwa ale pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Mogę poratowac z G29. Mam też do odstąpienia wydruk takich wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca 45 minut temu, martinello napisał: Mogę poratowac z G29. Mam też do odstąpienia wydruk takich wydechów. Dziękuję. Wysłałem PW. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi