greatgonzo Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca (edytowane) Czas opróżnić półki. Na sprzedaż rzeczy z dawnych czasów. Odbiór osobisty w Giżycku, albo na Festiwalu w Olsztynie w weekend 5-6.04.25. Mogę też przetrzymać rzeczy do lata, jeśli ktoś planuje wakacje na Mazurach. Ponieważ festiwal w Olsztynie przeminął dodaję opcję wysyłki: Paczkomat Inpost. Nabywca zamawia przesyłkę i podsyła kod nadania do mnie. Ja wcześniej podaję gabaryt i wagę. Stan: używane, czytane i proporcjonalnie do wieku. W czasopismach zdarzają się pojedyncze egzemplarze naderwane, zalane itp. Wciąż czytelne i użytkowe. Na okładkach czasem naklejone kawałki taśmy papierowej z notatkami. KSIĄŻKI Biblioteczka Skrzydlatej Polski - 5 PLN/szt. To co na zdjęciu - 20 PLN: Książki na zdjęciach poniżej - 5 PLN/szt: Książki z serii Kroniki Wojenne - 3 PLN/szt. To co na zdjęciu - 15 PLN: TBiU 30szt (zdwojone egzemplarze gratis) - całość 60 PLN : \ Edytowane 8 Kwietnia przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca (edytowane) CZASOPISMA AERO 15 szt - całość 25 PLN: SUPER MODEL 13 szt - całość 20 PLN: MODEL REDUKCYJNY 3 szt - całość 5 PLN: MODELARZ 3 szt - całość 10 PLN: MODEL HOBBY 8 szt - całość 15 PLN: SKRZYDLATA POLSKA 30 szt z lat 2000/2009 - całość 20 PLN: AERO i BARWA W LOTNICTWIE POLSKIM to co na zdjęciu - 10 PLN: SKRZYDLATA POLSKA 258 szt z lat 1982/1989 plus 10 plansz Godło i Barwa luzem - całość 130 PLN WYPRZEDANE: AEROPLAN 60 szt z lat 1999/2017 - 80 PLN: Całość z książkami - 70% łącznej sumy tego co zostało dostępne. Rozważę też opcję najwyższa oferta. Edytowane Niedziela o 14:10 przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrdt Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Poproszę MINIREPLIKA 22 szt - całość 30 PLN: SUPER MODEL 13 szt - całość 20 PLN: Czy możliwa jest wysyłka? Edytowane 2 Kwietnia przez mrdt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia Niestety Minireplika poszła przez kontakt PW. Supermodel jest. Wysyłka może być przez paczkomat Inpost. Ty zamawiasz przesyłkę i wysyłasz mi kod do paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia pw posłałem w sprawie aeroplan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrdt Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia W dniu 2.04.2025 o 12:51, greatgonzo napisał: Niestety Minireplika poszła przez kontakt PW. Supermodel jest. Wysyłka może być przez paczkomat Inpost. Ty zamawiasz przesyłkę i wysyłasz mi kod do paczkomatu. Witam Dziękuję ale z racji tego że zależało mi na MiniReplice muszę zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 4 Kwietnia Autor Share Napisano 4 Kwietnia Mus to mus :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia Ponieważ festiwal w Olsztynie przeminął dodaję opcję wysyłki: Paczkomat Inpost. Nabywca zamawia przesyłkę i podsyła kod nadania do mnie. Ja wcześniej podaję gabaryt i wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Niedziela o 13:41 Share Napisano Niedziela o 13:41 Czy dotarły do Ciebie PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi