greatgonzo Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca (edytowane) Czas opróżnić półki. Na sprzedaż rzeczy z dawnych czasów. Odbiór osobisty w Giżycku Mogę też przetrzymać rzeczy do lata, jeśli ktoś planuje wakacje na Mazurach. Wysyłka: Paczkomat Inpost. Nabywca zamawia przesyłkę i podsyła kod nadania do mnie. Ja wcześniej podaję gabaryt i wagę. Stan: używane, czytane i proporcjonalnie do wieku. W czasopismach zdarzają się pojedyncze egzemplarze naderwane, zalane itp. Wciąż czytelne i użytkowe. Na okładkach czasem naklejone kawałki taśmy papierowej z notatkami. Całość - za pół podanej ceny. KSIĄŻKI Biblioteczka Skrzydlatej Polski - 5 PLN/szt. To co na zdjęciu - 20 PLN: Książki na zdjęciach poniżej - 5 PLN/szt: TBiU 30szt (zdwojone egzemplarze gratis) - całość 60 PLN : \ Edytowane 27 Maja przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca (edytowane) CZASOPISMA Całość - za pół podanej ceny. AERO 15 szt - całość 25 PLN: SUPER MODEL 13 szt - całość 20 PLN: MODEL REDUKCYJNY 3 szt - całość 5 PLN: MODELARZ 3 szt - całość 10 PLN: MODEL HOBBY 8 szt - całość 15 PLN: SKRZYDLATA POLSKA 30 szt z lat 2000/2009 - całość 20 PLN: AERO i BARWA W LOTNICTWIE POLSKIM to co na zdjęciu - 10 PLN: Rozważę też opcję najwyższa oferta. Edytowane 27 Maja przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrdt Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Poproszę MINIREPLIKA 22 szt - całość 30 PLN: SUPER MODEL 13 szt - całość 20 PLN: Czy możliwa jest wysyłka? Edytowane 2 Kwietnia przez mrdt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia Niestety Minireplika poszła przez kontakt PW. Supermodel jest. Wysyłka może być przez paczkomat Inpost. Ty zamawiasz przesyłkę i wysyłasz mi kod do paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia pw posłałem w sprawie aeroplan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrdt Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia W dniu 2.04.2025 o 12:51, greatgonzo napisał: Niestety Minireplika poszła przez kontakt PW. Supermodel jest. Wysyłka może być przez paczkomat Inpost. Ty zamawiasz przesyłkę i wysyłasz mi kod do paczkomatu. Witam Dziękuję ale z racji tego że zależało mi na MiniReplice muszę zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 4 Kwietnia Autor Share Napisano 4 Kwietnia Mus to mus :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia Ponieważ festiwal w Olsztynie przeminął dodaję opcję wysyłki: Paczkomat Inpost. Nabywca zamawia przesyłkę i podsyła kod nadania do mnie. Ja wcześniej podaję gabaryt i wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Czy dotarły do Ciebie PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia Kronik Wojenne jakby sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierre_dolin Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Ja z góry przepraszam za offtop, ale czy w tytule nie powinno być "lub czasopisma"...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia W żadnym razie. Wolno Ci kupić jedne i drugie. Kroniki Wojenne wracają do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja (edytowane) Up. Zaktualizowane. Edytowane 27 Maja przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Mogę przywieźć na Babarybę. Potem to już raczej ultylizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Radku, zabierz proszę Super Model na Babarybę, tam odbiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi