JŚ Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 No co jest z tym karabinem kadłubowym? Odpowiesz wreszcie? Nie jestem Erni, ale na wielu zdjęciach Tigery mają wyciągnięty MG34, więc to nic niezwykłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 Klaus Jakub za mnie wyjaśnił juz dlaczego ni ema km:) Bedzie tylko na dole a na wiezyczce nie bedzie bo i poco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Tak? To wyobraź sobie tygrysa królewskiego, który przetrwał 4 miesiące. Co by z tej pasty zostało po około dwudziestu trafien w sam przedni pancerz. Cały przód by się świecił na kolor stalowy. Troszkę bez sensu... Dlatego wstawiłem trzy zdjęcia. Pierwsze pokazuje bardzo jasny podkład - cement ? Drugie przedstawia zamalowane odpryski bazowym kolorem kamuflażu, a trzecie bardzo ciemny pancerz - minia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 To w końcu co było pod tym zimmeritem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi