Skocz do zawartości

Duży warsztat, czyli rozgrywki bitewne.

Zbyszek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Po pierwsze sory za zdjęcia

Styropian to tylko część planszy tablica na której jest położony będzie pełną planszą, na wzgórze z okopem szukam jakieś cienkiej dykty (kiedy trzeba to nie idzie zanalez) ale coś wymyśle

To nie Stug tylko Jagdpanther z Italeri ale nic nie widać ponieważ chodziło mi o pokazanie rozmiarów planszy

tu nie chodzi o twoje wykonania bo po pierwsze go nie widać ale Italeri to firma która robi wiele błędów w pancerce, nie wymiarowe, szczegóły marne itp. takie wiesz "a i tak nikt nie zauważy" to wiem od takich co się znają na rzeczy i wiedzą co gdzie być powinno, ja takiej wiedzy nie mam, ale np. nie dawno ktoś dał do galerii w pojazdach wojskowych i to był T-34 Italerką, to z niego jechało spod Moskwy aż po Berlin... polecam, zainwestuj w dragona, te nowe produkty są świetne (no wiadomo ideałów nie ma) w 1/72 masz fakturę spawów np.

Edytowane przez Gość

• 3 weeks later...

Pagórek to styropian na który nakleiłem chusteczki higieniczne, fakt trochę sztuczny i zrobię chyba jeszcze jeden.

Jak pisałem trochę lepsze zdjęcia z Jagdpantherą i Brummbarem oraz początkowo w budowie żywopłoty.

bfef5dd4f49f92famed.jpg

cc1073aea01e68ebmed.jpg

Czyżby przy Brummbarze się trochę farbka rozlała na dodatkową gąsienicę? :P

Możliwe przeoczyłem to oczywiście pójdzie do poprawy

Drzewko kupione próbuję zrobić trochę ,,przyrody'' samodzielnie ale narazie pracuje przy żywopłotach

Trzymam kciuki za cały Twój projekt bo sam kiedyś chciałem w takie rzeczy się bawić (gry 1/72) ale brak kogoś kto by grał :(

A co do Brummbara to oprócz tego jest na prawdę spoko. ;)

Kilka zdjęć z w 70 % stworzonymi żywopłotami (narazie posypka jest na jednej stronie).

64c615394ab79d8cmed.jpg

3ac8dc7e8b0ce4f6med.jpg

Na tym zdjęciu walka odbywa się w nocy

32b56082bcf5e0f8med.jpg

A tu poranek

628b0f474ef15c16med.jpg

• 2 weeks later...

I kolejne fotki:

Przy użyciu tego sznurka rozpocząłem masową i tanią produkcje wysokiej trawy (przynajmniej tak wygląda).

Sory za fotki bardzo ciemne

e8d1507f7b750d07med.jpg

d4bc128b69ade295med.jpg

84a11a9797549898med.jpg

Oraz kilka stogów siana

60a4c2087d1cfc46med.jpg

972b3504bb885d5amed.jpg

42f5caf149b64558med.jpg

ed4ffd3a83c00dabmed.jpg

A ten KV-1 ląduje do pojazdów zdobycznych niemieckiej jednostki pancernej

9ee3799cc54c699cmed.jpg

• 2 weeks later...