krzychu-onisk Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 A ten StuG to jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 A ten StuG to jakiej firmy? To jest StuG, mi się wydawało, że coś innego. Chyba mi się coś dzieje z oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 Po pierwsze sory za zdjęcia Styropian to tylko część planszy tablica na której jest położony będzie pełną planszą, na wzgórze z okopem szukam jakieś cienkiej dykty (kiedy trzeba to nie idzie zanalez) ale coś wymyśle To nie Stug tylko Jagdpanther z Italeri ale nic nie widać ponieważ chodziło mi o pokazanie rozmiarów planszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 ahaś jak się przyjrzeć to Jagd ale jeszcze że to Italeri to bliżej mu do Shermana niż do Jagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 ahaś jak się przyjrzeć to Jagd ale jeszcze że to Italeri to bliżej mu do Shermana niż do Jagda Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 (edytowane) tu nie chodzi o twoje wykonania bo po pierwsze go nie widać ale Italeri to firma która robi wiele błędów w pancerce, nie wymiarowe, szczegóły marne itp. takie wiesz "a i tak nikt nie zauważy" to wiem od takich co się znają na rzeczy i wiedzą co gdzie być powinno, ja takiej wiedzy nie mam, ale np. nie dawno ktoś dał do galerii w pojazdach wojskowych i to był T-34 Italerką, to z niego jechało spod Moskwy aż po Berlin... polecam, zainwestuj w dragona, te nowe produkty są świetne (no wiadomo ideałów nie ma) w 1/72 masz fakturę spawów np. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2008 Fotki obsługi Paka 40(dojdzie jeszcze jedna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 Zdjęcia części grenadierów pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Co te figurki tanczą disco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 Dynamiczne pozy mają, lepsze taki niż żeby na baczność wszystkie stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Fotki nie są zbyt dobre, mało pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 Dam coś lepszego pojutrze bo jutro raczej nie znajdę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Witam! Mam pytanie z czego zrobiłeś pagórek z okopem? A tak na marginesie to taki sztuczny trochę :P pozdr wszystkich na forum wejdźcie na moją TARAWĘ i podpowiedzcie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Hej Zbyszek widze że wszyscy się ciebie czepiaja :( Mi tam się twoje modle podobają .Gdy bym ja tak malował to bym pod sufit skakał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Pagórek to styropian na który nakleiłem chusteczki higieniczne, fakt trochę sztuczny i zrobię chyba jeszcze jeden. Jak pisałem trochę lepsze zdjęcia z Jagdpantherą i Brummbarem oraz początkowo w budowie żywopłoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Czyżby przy Brummbarze się trochę farbka rozlała na dodatkową gąsienicę? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 No te fotki już dużo lepsze. Dobrze prezentują się pojazdy. Drzewko kupne czy samoróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Czyżby przy Brummbarze się trochę farbka rozlała na dodatkową gąsienicę? :P Możliwe przeoczyłem to oczywiście pójdzie do poprawy Drzewko kupione próbuję zrobić trochę ,,przyrody'' samodzielnie ale narazie pracuje przy żywopłotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Trzymam kciuki za cały Twój projekt bo sam kiedyś chciałem w takie rzeczy się bawić (gry 1/72) ale brak kogoś kto by grał :( A co do Brummbara to oprócz tego jest na prawdę spoko. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Kilka zdjęć z w 70 % stworzonymi żywopłotami (narazie posypka jest na jednej stronie). Na tym zdjęciu walka odbywa się w nocy A tu poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 I kolejne fotki: Przy użyciu tego sznurka rozpocząłem masową i tanią produkcje wysokiej trawy (przynajmniej tak wygląda). Sory za fotki bardzo ciemne Oraz kilka stogów siana A ten KV-1 ląduje do pojazdów zdobycznych niemieckiej jednostki pancernej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Zbyszek zrób coś z kierownicą do Kettenkrada, jak zgubiłeś to dorób nową. A KV ładnie wygląda, widać że się dobrze uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Wielkie dzięki mój pierwszy model malowany areo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ciąg dalszy prac trochę skromnie a roboty jak w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpl Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 fajnie to wygląda, jak zwykle jakiś gracz po drugiej stronie Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi