Szakalaka813 Posted April 27 Share Posted April 27 Cześć, Po przerwie od modelarstwa udało mi się skończyć dawno zaczęty model. Do kiepskiego modelu ICM dodałem drukowane działko Bredy wraz z zasobnikami, amunicją i łuskami. Koła oraz pozostałe dodatki z Panzerartu. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted April 27 Share Posted April 27 Fajne, moje klimaty. Aczkolwiek jak dla mnie trochę za duży syf na pace. Taki już na pojazd bardziej porzucony niż uwalony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakalaka813 Posted April 27 Author Share Posted April 27 8 minut temu, Lestat napisał: Fajne, moje klimaty. Aczkolwiek jak dla mnie trochę za duży syf na pace. Taki już na pojazd bardziej porzucony niż uwalony. Dzięki, jakoś tak wyszło 🫠 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted April 27 Share Posted April 27 Dokładnie z zewnątrz spoko w sumie artystycznie, ale w środku te rozbryzgi to już zwyczajnie przesadzone, w sumie to nie wiadomo czy to błoto czy kurz, za dużo tego ogólnie , też jak tak podłoga uwalona to te działo za czyste, to już te pudełko mogłeś tez bardzie pobrudzić, to tyle narzekania bo artystycznie to się zgadza, do poradnika miga jimeneza się nadaje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted April 27 Share Posted April 27 Te przednie koła wyglądają na dużo za duże. Dziwne bo zazwyczaj PA to skurczone w pudełku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakalaka813 Posted April 27 Author Share Posted April 27 Teraz, enten napisał: Te przednie koła wyglądają na dużo za duże. Dziwne bo zazwyczaj PA to skurczone w pudełku Koła są dobre, ICM zwaliło kompletnie ten model, cała kabina powinna być wyżej. Jak by byly za duże/za małe to byłyby w powietrzu albo nie licowalyby się z gaskami. A tak te pasują bardzo ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted April 28 Share Posted April 28 Napisałem tylko jak to dla mnie wygląda. Twoje wykonanie jest ciekawe, się mnie się podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted April 28 Share Posted April 28 (edited) Fajna niemiecka szkapa halftrackowa. Co się rzuca w oczy, to styk nadkola z kołem. Może za duże, albo coś nie siadło ale model fajny. Nie zdziwił bym się, gdy byś pojechał na festyn i zgarnął nim dyplom. Nawet bez podstawki a podłożem pewnie lepiej. Wyglad paki, jak wygląd w dżungli- tak mi się skojarzyło Edited April 28 by MayonesEXG7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakalaka813 Posted April 28 Author Share Posted April 28 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Fajna niemiecka szkapa halftrackowa. Co się rzuca w oczy, to styk nadkola z kołem. Może za duże, albo coś nie siadło ale model fajny. Nie zdziwił bym się, gdy byś pojechał na festyn i zgarnął nim dyplom. Nawet bez podstawki a podłożem pewnie lepiej. Dzięki, jak wyżej, ICM tak niepoprawnie to zrobił, patrzyłem na różne modele i każdy ma ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts