Skocz do zawartości

Ford V3000 Maultier z Bredą 20mm ICM/Druk3d/Panzerart 1:35

Szakalaka813

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Po przerwie od modelarstwa udało mi się skończyć dawno zaczęty model.  Do kiepskiego modelu ICM dodałem drukowane działko Bredy wraz z zasobnikami, amunicją i łuskami. Koła oraz pozostałe dodatki z Panzerartu. 

_DSC8396.JPG

_DSC8397.JPG

_DSC8398.JPG

_DSC8399.JPG

_DSC8400.JPG

_DSC8403.JPG

_DSC8402.JPG

_DSC8404.JPG

_DSC8405.JPG

_DSC8406.JPG

_DSC8407.JPG

_DSC8408.JPG

_DSC8409.JPG

_DSC8410.JPG

_DSC8411.JPG

_DSC8412.JPG

_DSC8413.JPG

_DSC8414.JPG

_DSC8415.JPG

_DSC8416.JPG

• Like 9
  • Thanks 1

8 minut temu, Lestat napisał:

Fajne, moje klimaty. Aczkolwiek jak dla mnie trochę za duży syf na pace. Taki już na pojazd bardziej porzucony niż uwalony. 

Dzięki, jakoś tak wyszło 🫠

Dokładnie z zewnątrz spoko w sumie artystycznie, ale w środku te rozbryzgi to już zwyczajnie przesadzone, w sumie to nie wiadomo czy to błoto czy kurz, za dużo tego ogólnie , też jak tak podłoga uwalona to te działo za czyste, to już te pudełko mogłeś tez bardzie pobrudzić, to tyle narzekania bo artystycznie to się zgadza, do poradnika miga jimeneza się nadaje :)

• Thanks 1

Teraz, enten napisał:

Te przednie koła wyglądają na dużo za duże. Dziwne bo zazwyczaj PA to skurczone w pudełku 😉

Koła są dobre, ICM zwaliło kompletnie ten model, cała kabina powinna być wyżej. Jak by byly za duże/za małe to byłyby w powietrzu albo nie licowalyby się z gaskami. A tak te pasują bardzo ładnie. 

Fajna niemiecka szkapa halftrackowa. Co się rzuca w oczy, to styk nadkola z kołem. Może za duże, albo coś nie siadło ale model fajny. Nie zdziwił bym się, gdy byś pojechał na festyn i zgarnął nim dyplom. Nawet bez podstawki a podłożem pewnie lepiej. Wyglad paki, jak wygląd w dżungli- tak mi się skojarzyło🤭

Edytowane przez MayonesEXG7

1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał:

Fajna niemiecka szkapa halftrackowa. Co się rzuca w oczy, to styk nadkola z kołem. Może za duże, albo coś nie siadło ale model fajny. Nie zdziwił bym się, gdy byś pojechał na festyn i zgarnął nim dyplom. Nawet bez podstawki a podłożem pewnie lepiej.

Dzięki, jak wyżej, ICM tak niepoprawnie to zrobił, patrzyłem na różne modele i każdy ma ten sam problem 😵