Szakalaka813 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Cześć, Po przerwie od modelarstwa udało mi się skończyć dawno zaczęty model. Do kiepskiego modelu ICM dodałem drukowane działko Bredy wraz z zasobnikami, amunicją i łuskami. Koła oraz pozostałe dodatki z Panzerartu. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Fajne, moje klimaty. Aczkolwiek jak dla mnie trochę za duży syf na pace. Taki już na pojazd bardziej porzucony niż uwalony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia 8 minut temu, Lestat napisał: Fajne, moje klimaty. Aczkolwiek jak dla mnie trochę za duży syf na pace. Taki już na pojazd bardziej porzucony niż uwalony. Dzięki, jakoś tak wyszło 🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Dokładnie z zewnątrz spoko w sumie artystycznie, ale w środku te rozbryzgi to już zwyczajnie przesadzone, w sumie to nie wiadomo czy to błoto czy kurz, za dużo tego ogólnie , też jak tak podłoga uwalona to te działo za czyste, to już te pudełko mogłeś tez bardzie pobrudzić, to tyle narzekania bo artystycznie to się zgadza, do poradnika miga jimeneza się nadaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Te przednie koła wyglądają na dużo za duże. Dziwne bo zazwyczaj PA to skurczone w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Teraz, enten napisał: Te przednie koła wyglądają na dużo za duże. Dziwne bo zazwyczaj PA to skurczone w pudełku Koła są dobre, ICM zwaliło kompletnie ten model, cała kabina powinna być wyżej. Jak by byly za duże/za małe to byłyby w powietrzu albo nie licowalyby się z gaskami. A tak te pasują bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Napisałem tylko jak to dla mnie wygląda. Twoje wykonanie jest ciekawe, się mnie się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Fajna niemiecka szkapa halftrackowa. Co się rzuca w oczy, to styk nadkola z kołem. Może za duże, albo coś nie siadło ale model fajny. Nie zdziwił bym się, gdy byś pojechał na festyn i zgarnął nim dyplom. Nawet bez podstawki a podłożem pewnie lepiej. Wyglad paki, jak wygląd w dżungli- tak mi się skojarzyło Edytowane 28 Kwietnia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Fajna niemiecka szkapa halftrackowa. Co się rzuca w oczy, to styk nadkola z kołem. Może za duże, albo coś nie siadło ale model fajny. Nie zdziwił bym się, gdy byś pojechał na festyn i zgarnął nim dyplom. Nawet bez podstawki a podłożem pewnie lepiej. Dzięki, jak wyżej, ICM tak niepoprawnie to zrobił, patrzyłem na różne modele i każdy ma ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi