dweler Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 witam Taki relaksowy Falloutowo-Mad Maxowy-CyberPunckowy Panzer IV.chcialem poprostu wykorzystac jakos ten model a panzera iv normalnego nie da sie z tego zrobic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 ładnie ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 za pomysł podoba mi się Lubię takie klimaty. I pomysł w tymi szpicami z przodu i bokach... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 (edytowane) faaajnnyyyy "czarna" wizja IV RZESZY Edytowane 16 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 A czemu rdzy na nim nie ma, bardziej w tego typu pojazdach by się przydała a nie na frontowych pojazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 WH AD 3000 Kozak;) a nie na frontowych pojazdach Smile rotfl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Szkoda ze zrobiłeś go całego czarnego Fanie by wyglądał z elementami białymi i czerwonymi kojarzy mi się ten pojazd z orkami z wh40000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Zdecydowanie to maszyna Space Marine Chaosu Podobna trochę do Predatora. Troszeczkę monotonne malowanie, brakuje jakichś akcentów łamiących czerń (poza zadrapaniami), ale rozumiem, że taki był zamysł. Ogólnie fajny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Ciekawy model . Wygląda jakby był zrobiony ze stali nierdzewnej albo aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 mi tez skojarzyl sie z warhammerem 40k :P fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 wow, fajowy kolor strrrasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Wow:D Rzeczywiście pierwsze skojarzenie mam z orkami albo Chaosem z WH40k;D Spokojnie mógłby robić za Leman Russa u orków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Re-we-la-ja! Dobrze widzę, że tam jakaś częśc zegarka na wieży spoczywa? Fajnie zrobiony grat - i wreszcie wiadomo, co robic z modelami, których skleic nie idzie, a wyrzucic jakoś szkoda Pozdrawiam GRAT-ulując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Fajny.Mnie się rzeczywiście kojarzy z Chaosem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Dobrze widzę, że tam jakaś częśc zegarka na wieży spoczywa? no proste ze tak.troche pozno ale dopiero zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 ...nic to, ze późno. Ważne, żeś mi inspiracji dostarczył ;) Nomen omen do klocka, do którego traków szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Ważne, żeś mi inspiracji dostarczył ;) Nomen omen do klocka, do którego traków szukasz no co ty tam kombinujesz he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 super!Swietne super wiecej takich pomyłow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 no co ty tam kombinujesz he? Ano miałem wywalic sklejonego częściowo Elefanta Italeri1/72, teraz go lepię obklejając różnorakim śmieciem . Pierwszy w życiu pojazd, więc nie do końca kumam rozwiązania zastosowane w modelu, ale co tam. Grunt, że mam z tym sporo radochy. A już miałem wywalac, bo 5 lat leżał upackany farbą gdzieś wśród bombek choinkowych i tym podobnych ustrojstw... Tyle że mam do niego 666 pomysłów na minutę i problem z wyborem wystąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Grunt, że mam z tym sporo radochy no i o to chodzi .to pokaz co tam lepisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi