Karl Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Nie udając Greka powiem, że Grecy przygotowali bardzo dobrą platformę do zbudowania modelu w rzeczonej skali. Z całym szacunkiem, Gaspatch zdeklasował Italeri, której model był jedynym dotychczas dostępnym w tej skali. To co dodałem, to tablica przyrządów Yahu, odciągi kadłub - centropłat, wzmocnienia przy mocowaniu kółka ogonowego (plastrut) i antena. Farby MRP odpowiednio do kamuflażu z tego okresu wojny. Na tym Hs-123 latał we wrześniu 1939 A. Galland. Czekam z niecierpliwością na ICM w „32”. Karol. Jagusiński 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Henschel świetny, to wczesne malowanie robi robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Kiedyś taki skleiłem z małego modelarza. Chyba muszę go sobie sprawić. Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Mnie również się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi