Mikele Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Ale wpadziocha Nawet nie zauważyłem, będę musiał wymienić, co za kaszana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Czy ktoś z Was używał tego silikonu do robienia form do odlewów? Przez jakiś czas używałem tego silikonu (ten do którego masz katalizator na zdjęciu). Z doświadczenia powiem, gotowa forma za krótko żyje, pozwala na wykonanie około 8 odlewów. Dla porównania silikon którego teraz używam, przy tym samym kształcie odlewu pozwala na wykonanie około 20 kopii. Żywica F-19 jest ok jeżeli masz opanowane sposoby na odpowietrzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Kolego Marku mogę cię prosić o naprawienie zdjęć bo mi nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Zdjecia zamieszczone byly na fotosiku i zablokowane tam przez administracje fotosika, zlikwidowalem tam swoje konto a zdjecia przepadly bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi