Mikele Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Ale wpadziocha Nawet nie zauważyłem, będę musiał wymienić, co za kaszana. Cytuj
rizzi GT Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Czy ktoś z Was używał tego silikonu do robienia form do odlewów? Przez jakiś czas używałem tego silikonu (ten do którego masz katalizator na zdjęciu). Z doświadczenia powiem, gotowa forma za krótko żyje, pozwala na wykonanie około 8 odlewów. Dla porównania silikon którego teraz używam, przy tym samym kształcie odlewu pozwala na wykonanie około 20 kopii. Żywica F-19 jest ok jeżeli masz opanowane sposoby na odpowietrzanie. Cytuj
Piotr A Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Kolego Marku mogę cię prosić o naprawienie zdjęć bo mi nie działają Cytuj
Marek Świderski Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Zdjecia zamieszczone byly na fotosiku i zablokowane tam przez administracje fotosika, zlikwidowalem tam swoje konto a zdjecia przepadly bezpowrotnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi