Robi Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Witam, dzisiaj zaczynam robić Niemiecką Panterkę D o numerze bocznym 215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja A teraz to co już dzisiaj zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja Ej, teraz się zorientowałem że źle napisałem. To jest Ausf. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja (edytowane) Nie znam tych lokacji, ale info Rzym-Włochy 44. Wieża raczej ma zimmerit a kadłub raczej chyba nie. Druga i ostatnia fota. Edytowane 21 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja (edytowane) Progress w camo Edytowane 21 Maja przez Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja I tu jeszcze bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja chyba malujesz za gęstą farbą bo widać, że pozalewałeś zimmerit miejscami i straciłeś przez to fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 16:54 Autor Share Napisano Sobota o 16:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 16:54 Autor Share Napisano Sobota o 16:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 16:55 Autor Share Napisano Sobota o 16:55 Trochę błotka przy podwoziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 16:56 Autor Share Napisano Sobota o 16:56 Cały zimmerit na nadwoziu zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Sobota o 20:20 Share Napisano Sobota o 20:20 3 godziny temu, Robi napisał: Zemsta Faraona cię dopadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 15:00 Autor Share Napisano Niedziela o 15:00 18 godzin temu, _OldMan_ napisał: Zemsta Faraona cię dopadła ? faktycznie, nie przemyślałem że jak wyschnie to będzie wyglądało jakby ta pantera przejechała przez gnojownik :). Pomalowałem bardziej na piaskowy kolor błota, i zaraz wyślę zdjęcie bo zrobiłem sprzęt na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 15:04 Autor Share Napisano Niedziela o 15:04 ale mam ważne pytanie, gdzie często pantery miały zapasowe ogniwa? Bo pomyślałem że mogę zrobić, a w instrukcji nie podali w innych miejscach niż aktualnie mam (czyli po bokach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Niedziela o 16:12 Share Napisano Niedziela o 16:12 Dlaczego pierw wanny z podwoziem i wachaczami nie skleiłes i dopiero malowanie skad wiesz ze będzie wszystko pasowało bez uzycia szpachli? Godzinę temu, Robi napisał: ale mam ważne pytanie, gdzie często pantery miały zapasowe ogniwa? Bo pomyślałem że mogę zrobić, a w instrukcji nie podali w innych miejscach niż aktualnie mam (czyli po bokach) Wieża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 18:07 Autor Share Napisano Niedziela o 18:07 Dzięki za info. A, i wcześniej obliczyłem wszystko co i jak i teraz wystarczy wszystko skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 18:08 Autor Share Napisano Niedziela o 18:08 Poza tym gdybym skleił wannę i podwozie to źle by mi się zakładało gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 18:09 Autor Share Napisano Niedziela o 18:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 18:09 Autor Share Napisano Niedziela o 18:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 18:10 Autor Share Napisano Niedziela o 18:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Niedziela o 18:30 Share Napisano Niedziela o 18:30 Ciekawe, czy to się wszystko uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi