Viehu Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 (edytowane) Ponieważ model prawie na ukończeniu, nie będę zakładał wątku warsztatowego. Model daleko odbiega od tego co było w rzeczywistości więc dłubania co niemiara. Blachy, siatki i wiele innych rzeczy dorobiłem samodzielnie bo te z zestawu albo się nie nadawały albo ich nie było. Pozostało do wrzucenia jeszcze parę rzeczy na pancerz i podstawka. Na razie wygląda tak: Jeszcze nie nauczyłem sie wstawiać zdjęć E: już się naumniałem, mam nadzieje że nie za duże. Zapraszam do komentowania Edytowane 22 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 (edytowane) No foty chyba do poprawki Ps. Właśnie już zostały poprawione Edytowane 20 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 z fotkami to wyszła Ci lipa sory już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Jakiś taki za zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Jaki producent taki odcień. Światło też robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Brezent jest fuuuuj. Zrób na nim drybrusha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Ten brezent nie jest zły, reszta tak samo, bardzo fajnie wyszło. Pafica dał ci robotę do ćwiczeń, weź jakiś kawałem "brezentu" i poćwicz, cały czas coś kombinuję, ale nie będę pokazywał, bo można się przestraszyć, ale są postępy. Jeszcze raz, bardzo fajnie wykonany model i to 72-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 Brezent jest fuuuuj. Zrób na nim drybrusha. Jest, ale słabo go widać w takim świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 a z czego ten brezent zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Wg mnie model taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 a z czego ten brezent zrobiony? Aluminiowa pokrywka od deseru waniliowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Modelik bardzo przyjemny, kamo całkiem ładne. Pędzel czy aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 Pędzel, na aero mnie nie stać i nie chce mi się uczyć malować. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Buduj co chcesz, jak chcesz, ale przede wszystkim miej z tego frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 Mam po to kleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi