Paweł Czarnocki Napisano 25 Maja 2025 Napisano 25 Maja 2025 Godzinę temu, enten napisał: Paweeeeeeł, dzień dziecka!!!! Nooooo prawie już miałem mokro w kalesonach jak mi to podesłałeś ....... już otwierałem szampana ale ........ Very Fire to firma która głównie robi dodatki, blaszki do okrętów ....... i teraz zagwozdka czy wypuszczają dodatki do T-55 w 1/16 czy cały model ? No i ciekawe czy będzie wtryskowy czy żywiczny za cenę używki z Agencji Mienia Wojskowego ? Poczekajmy spokojnie na rozwój wydarzeń. Pozdrawiam serdecznie.... 1 Cytuj
Cypis Napisano 25 Maja 2025 Autor Napisano 25 Maja 2025 47 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: ....... i teraz zagwozdka czy wypuszczają dodatki do T-55 w 1/16 czy cały model ? Anonsują cały model , tylko niewiadoma wtrysk czy druk 3D ? Cytuj
Cypis Napisano 28 Sierpnia 2025 Autor Napisano 28 Sierpnia 2025 W dniu 25.05.2025 o 22:12, Paweł Czarnocki napisał: Nooooo prawie już miałem mokro w kalesonach jak mi to podesłałeś ....... już otwierałem szampana ale ........ Very Fire to firma która głównie robi dodatki, blaszki do okrętów ....... i teraz zagwozdka czy wypuszczają dodatki do T-55 w 1/16 czy cały model ? No i ciekawe czy będzie wtryskowy czy żywiczny za cenę używki z Agencji Mienia Wojskowego ? Poczekajmy spokojnie na rozwój wydarzeń. Pozdrawiam serdecznie.... specjalnie dla Ciebie , rendery modelu T-55A (wersja z roku 1969) , oczywiście skala 1/16 1 Cytuj
Cypis Napisano 29 Sierpnia 2025 Autor Napisano 29 Sierpnia 2025 W dniu 28.08.2025 o 18:11, Paweł Czarnocki napisał: Oby był wtryskowy ...... Very Fire Hobby Hi ,yes , we are planning to release, the T-55A tank in 1/16 scale, be made of plastic . 1 Cytuj
Cypis Napisano 29 Sierpnia 2025 Autor Napisano 29 Sierpnia 2025 17 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Cypisku kocham Cię .... przepraszam , ale z mężczyznami to ja raczej nie teges 1 Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 30 Sierpnia 2025 Napisano 30 Sierpnia 2025 15 godzin temu, Cypis napisał: przepraszam , ale z mężczyznami to ja raczej nie teges Ale ja też jestem hetero szczęśliwie od 25 lat żonatym samcem. Tak modelarsko Cie kocham za te fajne niusy . Cytuj
Dudzio Napisano 22 Września 2025 Napisano 22 Września 2025 Mała podpowiedź: jak będąc zalogowanym dodacie w oficjalnym sklepie Very Fire (https://www.veryfirehobby.com) jakiś produkt do koszyka, a potem go tam zostawicie na 24h, to dostaniecie od firmy maila z przypomnieniem i rabatem -10% (nalicza tylko od ceny produktu, od wysyłki niestety nie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi