Cypis Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Zapowiedź T-55 w skali 1/16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Paweeeeeeł, dzień dziecka!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Godzinę temu, enten napisał: Paweeeeeeł, dzień dziecka!!!! Nooooo prawie już miałem mokro w kalesonach jak mi to podesłałeś ....... już otwierałem szampana ale ........ Very Fire to firma która głównie robi dodatki, blaszki do okrętów ....... i teraz zagwozdka czy wypuszczają dodatki do T-55 w 1/16 czy cały model ? No i ciekawe czy będzie wtryskowy czy żywiczny za cenę używki z Agencji Mienia Wojskowego ? Poczekajmy spokojnie na rozwój wydarzeń. Pozdrawiam serdecznie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Wolałbym wtryskowy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 47 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: ....... i teraz zagwozdka czy wypuszczają dodatki do T-55 w 1/16 czy cały model ? Anonsują cały model , tylko niewiadoma wtrysk czy druk 3D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi