tlb Napisano Niedziela o 20:50 Share Napisano Niedziela o 20:50 Witajcie, kolejny mój ulep. Bardzo przyjemne sklejanie, części bardzo dobrze spasowane. Malowane Mr. Hobby, wash to Paneliner AK (polecam!) . Na ostatnim zdjęciu przy pierwszym moim junkersie sprzed kliku lat. PZDR 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Niedziela o 21:37 Share Napisano Niedziela o 21:37 Ładnie czysto miło dla oka, chociaż zdjęcia mogły by być większe i doświetlone. To co mi nie leży to ten ciemny wash na spodzie. Pomyśl nad zainwestowaniem w czeska żyletkę, lub fototrawione piłki Tamiya aby odtworzyć zatarte i za szpachlowane linie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 22:33 Share Napisano Niedziela o 22:33 (edytowane) Model fajny poza śmigłem. Jest odwrotnie wklejone, tzn. krawędź spływu łopaty, jest u ciebie krawędzią natarcia . Edytowane Niedziela o 22:35 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano Poniedziałek o 08:42 Autor Share Napisano Poniedziałek o 08:42 (edytowane) 10 godzin temu, barszczo napisał: Model fajny poza śmigłem. Jest odwrotnie wklejone, tzn. krawędź spływu łopaty, jest u ciebie krawędzią natarcia . Nawet nie zwróciłem uwagi. Dzięki. W następnym junkersie będę ostrożniejszy. Edytowane Poniedziałek o 08:43 przez tlb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi