tlb Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Witajcie, kolejny mój ulep. Bardzo przyjemne sklejanie, części bardzo dobrze spasowane. Malowane Mr. Hobby, wash to Paneliner AK (polecam!) . Na ostatnim zdjęciu przy pierwszym moim junkersie sprzed kliku lat. PZDR 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Ładnie czysto miło dla oka, chociaż zdjęcia mogły by być większe i doświetlone. To co mi nie leży to ten ciemny wash na spodzie. Pomyśl nad zainwestowaniem w czeska żyletkę, lub fototrawione piłki Tamiya aby odtworzyć zatarte i za szpachlowane linie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja (edytowane) Model fajny poza śmigłem. Jest odwrotnie wklejone, tzn. krawędź spływu łopaty, jest u ciebie krawędzią natarcia . Edytowane 25 Maja przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja (edytowane) 10 godzin temu, barszczo napisał: Model fajny poza śmigłem. Jest odwrotnie wklejone, tzn. krawędź spływu łopaty, jest u ciebie krawędzią natarcia . Nawet nie zwróciłem uwagi. Dzięki. W następnym junkersie będę ostrożniejszy. Edytowane 26 Maja przez tlb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi