Pafica Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Trudno. Zepsułem go całkowicie już na etapie malowania... Ostatecznie rezygnuję z biedronki i olejnego washa na rzecz akrylowego. Kurcze...zatrzynmałem się na poziomie Tygrysa 112....coż mam nadzieję, że 7tp dwuwieżowy skończy lepiej. [/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Mnie się podoba... Trochę razi przednia lampa i skrzynka na pace, jakaś taka sztuczna mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Witam! razi przednia lampa i skrzynka na pace, jakaś taka sztuczna Co racja to racja... Lampę wystarczyło nawiercić i po bólu - teraz wygląda jak srebrny placek a skrzynkę można poprostu pomalować raz jeszcze i będzie ok.. Natomiast koło zapasowe powinno leżeć płasko - w takiej pozycji to w czasie jazdy goniło by po pace a na pierwszym zakręcie i tak by się wywruciło . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 A koło na pace ma flaka? Fajnie to wygląda jak zrobiłeś? Na gorąco czy masz jakiś inny patent? A co do całości to spoko, minusy to już wymienione a od siebie mogę dodać, że rozjaśnienia kabiny trochę dziwnie w niektórych miejscach wyglądają. Ogółem bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Zbyt brudne szyby w porównaniu z kabiną, no i lampa fuj. Ale całkiem fajny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Lampa jest ... ehm... nie powiem jaka. Tyne kółka cosik jakieś zielone (może to wina zdjęcia?) To cieniowanie zielonego chyba ciut za ostre wyszło. Ale za tego kapcia na pace masz !!! Ogólnie fajny ten maluszek i wiem, że na pewno w realu wygląda znacznie lepiej. Jak go wstawisz na jakąś zakurzona drogę na Białorusi będzie super! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Paweł, nie jest tak źle, jak Ci się wydaje. odklej lampe, nawierć ją i od razu będzie lepiej. poza tym zrób wycieraczki - to kawałek drucika a efekt wart pracy. flaka na pace połóż na płasko (swoją drogą flaczek bardzo mi sie podoba) i na szynko niewielkim nakładem pracy polepszysz efekt. keep going! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi