kermit zaba Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Z ciekawości wszedłem na stronę Neomegi i faktycznie, oba produkty wyglądają na bliźniacze. manas co do jakości, to Neomegi na żywo nie widziałem, ale weź pod uwagę, że aparat wyłapie każdą nierówność, a do tego powiększy element. Gołym okiem faktura elementu jest na prawdę bardzo przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Nie ulega żadnej kwestii, że tak Neo jak Pavla sa o niebo lepsze od tego, co jest w pudełku. Taki mam wniosek końcowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Popieram wniosek Mam coraz większą ochotę na tego potworka, zwłaszcza po obejrzeniu go w gablocie między innymi modelami w muzeum Luftwaffe w Gatow, jak uda mi się coś sensownego wytworzyć, to na pewno się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Podziel się, bardzo chętnie obejrzę relację z klejenia tego modelu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi