kolejny-Wojtek Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca No dobra , pokażę. Model z tego ot pudła short run z tzw. mixed media. Zaczęty chyba 5 lat temu, skończyłem w kwietniu. Nie lubiłem go i on mnie nie lubił. Ale miał być poligon na malowanie drewna. Po złożeniu kadłuba pomalowałem go jakąś brązową tamiyą, potem pędzlem kładłem olej Winsor&Newton burnt umber . Płaty malowane Gunze sail. Oczywiście walka była z łączeniem płatów. Kalki są do carskiego aparatu, ubogie. Druty z wyciąganego plasyku, klejone na super glue. Byłem w miarę zadowolony do momentu oglądnięcia zdjęć. Jest kilka niedoróbek z punktami przyczepienia. Sukcesem jest że wylądował na półce a nie na ścianie. Pozdrawiam Wojtek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Drewno prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Podoba mi się drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Popracuj nad górnymi znakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi