eKrystian Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Ruszył konkurs, to i ja zaprezentuje projekt swój, którym będzie Scania LB 141.Raczej nie będę odwzorowywał jakieś konkretnej LB trochę tu, trochę tam. Wkrótce zdjęcia z budowy ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No to pozostaje życzyć powodzenia , mam nadzieje że postarasz się o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No ja też życzę powodzenia Czekam na fotki z budowy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 NO, a masz jakiś pomysł na nią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Pomysły chodzą po głowie, ale nic takiego. Jeżeli masz coś ciekawego to możesz zaproponować. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Nie znam się na truckach ale patrząc na pudełko to wyobraziłem sobie ją trochę podniszczoną, albo najwyżej ubrudzoną... No ewentualnie wypicowaną ale z naczepą z lekko albo bardzo pordzewiałym kontenerem gdzieś w dokach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Myślałem właśnie o tematyce poniszczonej, zdewastowanej, ale musiałbym mieć na czym się wzorować nie lubie takich starszych modeli robić z fantazji, a nie znalazłem żadnego fajnego wraka itp w necie. Jak byście coś znaleźli to chętnie przyjmie fotki. Pozdr.Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 a może coś takiego: Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Torni , ale trzeba będzie przerabiać rame - to jeszcze pikuś , ale ten HDS itp wiadomo, że to trudno dostać. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 ale ten HDS itp wiadomo, że to trudno dostać. Jak trzeba mogę odstąpić swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Aż żal patrzyć na takie zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 No popatrz jak Anglicy dbają o swoje samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Z racji że kibicuję uczestnikom konkursu, zasiadam na widowni i kibicuję tym bardziej że scania to moja tematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi