dweler Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 taki smutny zielony nie dawałby takiego fajnego kontrastu z pojazdem dokladnie,ja tam uwielbiam takie kolorowe,komiksowe figurki,kamo na gosciu swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Jego ekscelencja Biskup widział już dużo dobrej pancerki, bo jest dużo dobrej pancerki. Ale ten hams.... jest w nim coś. Jest prawdziwym majstersztykiem. świetne błoto, super odpryski białej farby. Kapitalna figurka. mimo że pozornie jaskrawa, to świetnie komponuje się z resztą. Naprawdę zjawiskowy czołg !!! amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Dziękuję dweler i dziękuję ekscelencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Mam nieodparte wrażenie, że z Dunkelgelb pod białym kamuflażem nagle zrobił się limonkowo zielony! A tak poza tym, to pięknie prezentuje się ogół - lubię zestawienia białego kamuflażu z błotkiem. A figurka jeszcze dodaje kolorytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Mówiłem, że prześwietla trochę, polowe warunki na warsztacie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi