Robi Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Witam ponownie, dzisiaj sklejam czołg koncepcyjny Vickers Armstrong z wieżą Bofors z 7TP w skali 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Nałożyłem kolor bazowy na wieżę i zaraz będę cieniował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Są również blachy, figurki, baza dioramy i lufa z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu Wieża jest praktycznie w stu procentach pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu Lufa razem z działem już zrobione, teraz biorę się za elementy wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu To są elementy do wieży które zaraz pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu Wieża zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Stwierdziłem że ta wieża wygląda marnie i przemalowałem ją na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Powiedzcie mi jedno, czy cieniowanie dobrze wyszło? Nie jestem profesjonalistą, ale wy już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi