Robi Napisano wczoraj o 16:14 Share Napisano wczoraj o 16:14 Witam ponownie, dzisiaj sklejam czołg koncepcyjny Vickers Armstrong z wieżą Bofors z 7TP w skali 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 16:14 Autor Share Napisano wczoraj o 16:14 Nałożyłem kolor bazowy na wieżę i zaraz będę cieniował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 16:16 Autor Share Napisano wczoraj o 16:16 Są również blachy, figurki, baza dioramy i lufa z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 17:28 Autor Share Napisano wczoraj o 17:28 Wieża jest praktycznie w stu procentach pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu Lufa razem z działem już zrobione, teraz biorę się za elementy wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu To są elementy do wieży które zaraz pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu Wieża zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu Stwierdziłem że ta wieża wygląda marnie i przemalowałem ją na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu Powiedzcie mi jedno, czy cieniowanie dobrze wyszło? Nie jestem profesjonalistą, ale wy już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Generalnie kilka uwag. 1) Kadruj zdjęcia - wrzucasz duże zdjęcie, gdzie element który chcesz pokazać zajmuje jakieś 15% zdjęcia. Mało co widać i uwaga z automatu skupia się na tle. 2) Postaraj się o lepsze oświetlenie do zdjęć. Co do malowania. Na chwilę obecną kolor jakiś dziwny i w moim odczuciu nie widać malowania ( pierwsze skojarzenie - kolor plastiku od Zvezdy). Jeśli te białawe paski to ma być cieniowanie - to nie wygląda to za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Kilka porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi