misiek14pl Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 eKrystian Tak mówię o wyparsce (chyba tak to sie pisze ) ja zrobiłem i była bardzo ci chuda zależy jak kto rozciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Ja osobiście anetnki robiłem z cienkiego drucika, można było łatwo wygiąć itp nie było problemu, ale może i twoja metoda dobra jest z tą wypraską, nie wiem, nie widziałem Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 eKrystian Jak siostra przywiezie kiedyś cyfrówkę do domu to pstrykne zdjęcie bo raczej jak zrobie tel to nic nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 A jakbym zrobił opcję 1 ale zamiast okrągłych światełek dałbym trójkąty? Wiecie te niby odblaski? Żadnych trójkątów - przeca to jest ciagnik a nie naczepa Trójkąty odblaskowe montuje się wyłącznie w pojazdach ciągnionych, takich jak naczepa, czy przyczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Krystyianie, jak nie widziałeś antenki z rozciąganej wypraski to looknij do mojej galerii z Mercedesem Actrosem Black Edition . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Strasznie nackane na tej szybie. Nie zabardzo to wygląda. Ale tak to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Hejka! Pytanko. Czy na dach założyć listwę z dwoma kogutami i czterema halogenami czy tego prostokątnego koguta? Osobiście jestem za prostokątnym i nawet już nakleiłem na niego kalkę "STREAMLINE"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Zapodaj fotke, zobaczymy jak sie prezentuje z tym prostokątnym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 To jeżeli jesteś za prostokątnym to nie widzę sensu pytania się, w końcu model ma się podobać Tobie. Zakładaj taki jak Tobie się podoba, to są już sprawy gustu. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Oto zdjęcia: Z halogenami Z kogutem prostokątnym (tą opcję ja wybrałem) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Mi podoba sie prostokątny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Zdecydowanie ten co wybrałeś Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Cześć! Kominek gotowy i zamontowany Jest też tylny zderzak i parę kalek Przykleiłem też trzecie lusterko nad oknem pasażera. Jeszcze parę drobiazgów i w tym tygodniu model powinien być gotowy. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Mogłeś tej naklekjki TIR na błotnik nie naklejać, nie pasuje tam ! A po za tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Witam po raz ostatni w tym dziale! Oficjalnie oświadczam że prace zostały ukończone! Zapraszam do galerii konkursowej! http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=198543#198543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi