misiek14pl Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 eKrystian Tak mówię o wyparsce (chyba tak to sie pisze ) ja zrobiłem i była bardzo ci chuda zależy jak kto rozciągnie Cytuj
eKrystian Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Ja osobiście anetnki robiłem z cienkiego drucika, można było łatwo wygiąć itp nie było problemu, ale może i twoja metoda dobra jest z tą wypraską, nie wiem, nie widziałem Pozdr. eKrystian Cytuj
misiek14pl Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 eKrystian Jak siostra przywiezie kiedyś cyfrówkę do domu to pstrykne zdjęcie bo raczej jak zrobie tel to nic nie będzie widać Cytuj
tornado Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 A jakbym zrobił opcję 1 ale zamiast okrągłych światełek dałbym trójkąty? Wiecie te niby odblaski? Żadnych trójkątów - przeca to jest ciagnik a nie naczepa Trójkąty odblaskowe montuje się wyłącznie w pojazdach ciągnionych, takich jak naczepa, czy przyczepa. Cytuj
Bilonzo Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Krystyianie, jak nie widziałeś antenki z rozciąganej wypraski to looknij do mojej galerii z Mercedesem Actrosem Black Edition . Pozdrawiam Cytuj
Paweł216 Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Strasznie nackane na tej szybie. Nie zabardzo to wygląda. Ale tak to spoko Cytuj
Krzychu126 Napisano 6 Lutego 2009 Autor Napisano 6 Lutego 2009 Hejka! Pytanko. Czy na dach założyć listwę z dwoma kogutami i czterema halogenami czy tego prostokątnego koguta? Osobiście jestem za prostokątnym i nawet już nakleiłem na niego kalkę "STREAMLINE"... Cytuj
misiek14pl Napisano 6 Lutego 2009 Napisano 6 Lutego 2009 Zapodaj fotke, zobaczymy jak sie prezentuje z tym prostokątnym ! Cytuj
eKrystian Napisano 7 Lutego 2009 Napisano 7 Lutego 2009 To jeżeli jesteś za prostokątnym to nie widzę sensu pytania się, w końcu model ma się podobać Tobie. Zakładaj taki jak Tobie się podoba, to są już sprawy gustu. Pozdr. eKrystian Cytuj
Krzychu126 Napisano 7 Lutego 2009 Autor Napisano 7 Lutego 2009 Oto zdjęcia: Z halogenami Z kogutem prostokątnym (tą opcję ja wybrałem) Pozdrawiam! Cytuj
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Napisano 9 Lutego 2009 Cześć! Kominek gotowy i zamontowany Jest też tylny zderzak i parę kalek Przykleiłem też trzecie lusterko nad oknem pasażera. Jeszcze parę drobiazgów i w tym tygodniu model powinien być gotowy. Pozdrawiam!!! Cytuj
misiek14pl Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 Mogłeś tej naklekjki TIR na błotnik nie naklejać, nie pasuje tam ! A po za tym ok Cytuj
Krzychu126 Napisano 11 Lutego 2009 Autor Napisano 11 Lutego 2009 Witam po raz ostatni w tym dziale! Oficjalnie oświadczam że prace zostały ukończone! Zapraszam do galerii konkursowej! http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=198543#198543 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi