Erni Napisano 15 Lipca 2025 Napisano 15 Lipca 2025 Po koszmarnej budowie model skończony . M-ATV 1/16 z Trumpetera + dodatki z druku 3D. Model to RC rozłożony na części i wsadzony w ramki , detal bardzo marny , połowa składana na klik. Zbudowałem go z ciekawości i sympatii do tego pojazdu, ale świadom ułomności modelu nie walczyłem z tym , starałem się go tylko fajnie zbudować. Środek zamknięty, bo pusto jak w sklepie mięsnym za komuny. Dodałem tylko radiostacje i pasy na siedzeniach . Prezentuje się okazale , jestem zadowolony ,a resztę oceńcie sami. Foty na styk, ale ledwo wlazł do namiotu dużego 6 Cytuj
Adamo722 Napisano 15 Lipca 2025 Napisano 15 Lipca 2025 Prawie jak hybryda monster cracka podoba się 1 Cytuj
Erni Napisano 20 Lipca 2025 Autor Napisano 20 Lipca 2025 13 minut temu, makinen napisał: Operatorzy najfajniejsi Mam ich w ofercie swojej firmy, ale tylko 1/16. W 35 nie wyjdą za dużo detali się urywa podczas druku Cytuj
makinen Napisano 20 Lipca 2025 Napisano 20 Lipca 2025 Wiem, bo zostałem posiadaczem tego nieudanego eksperymentu w 1/35 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi