Erni Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Po koszmarnej budowie model skończony . M-ATV 1/16 z Trumpetera + dodatki z druku 3D. Model to RC rozłożony na części i wsadzony w ramki , detal bardzo marny , połowa składana na klik. Zbudowałem go z ciekawości i sympatii do tego pojazdu, ale świadom ułomności modelu nie walczyłem z tym , starałem się go tylko fajnie zbudować. Środek zamknięty, bo pusto jak w sklepie mięsnym za komuny. Dodałem tylko radiostacje i pasy na siedzeniach . Prezentuje się okazale , jestem zadowolony ,a resztę oceńcie sami. Foty na styk, ale ledwo wlazł do namiotu dużego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Prawie jak hybryda monster cracka podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca Operatorzy najfajniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Lipca Autor Share Napisano 20 Lipca 13 minut temu, makinen napisał: Operatorzy najfajniejsi Mam ich w ofercie swojej firmy, ale tylko 1/16. W 35 nie wyjdą za dużo detali się urywa podczas druku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca Wiem, bo zostałem posiadaczem tego nieudanego eksperymentu w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi