Thalgonis Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Hejka, taka scenka “rodzajowa” bydzie - czyli okładkowa Już się martwię, jak “prosto i przyjemnie” zrobić ten walający się wszędzie gruz na tej winietce… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Niezły duet faszystowsko-koministyczny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 5 godzin temu, Thalgonis napisał: Z gipsu i patyczków, odlej sobie płytkę gipsową i po wyschnięciu możesz wyrysować imitację cegiełek pomalować i następnie pokruszyć , podobnie z brukiem który i tak zabrudzisz , Z cienkiego korka możesz zrobić nawierzchnie drogi asfaltowej w której możesz wyrzeźbić leje , itp. A na BP masz patyczki do kawy , które możesz malować , nadpalić. 3 godziny temu, robertmodelarz napisał: Robert otwórz okno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 3 godziny temu, bulik58 napisał: Robert otwórz okno Mam cały czas otwarte okno, dziś nie wącham Tamiya Extra Thin, ale Magnat Ceramic - wymalowałem już z 15 l. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 4 minuty temu, robertmodelarz napisał: Znam bo też nie dawno kupowałem , mi siedzenia nie urywa pozostaję miękka po wyschnięciu i podatna na uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca W Wydawnictw Model-Hobby.pl taka dioramka , Diorama - Europejka, miejska ulica brukowana - (20,7x24,64 cm) - (skala 1:35) Diorama - Europejka, miejska ulica brukowana - (29x34,5 cm) - (skala 1:25) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 11:10 Autor Share Napisano Niedziela o 11:10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 15:52 Autor Share Napisano Niedziela o 15:52 Drugi bohater winietki z tetrzydziestkączwórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Niedziela o 17:29 Share Napisano Niedziela o 17:29 Thalgonis idziesz w temacie jak gorący nóź przez kostkę masła , ta 34 ma taki kolor plastyku czy też zdążyłeś już coś zmalować? Co do podstawki - takie ustawienie TK pozwoli ci zaoszczędzić kupna 2 odcinków drogi/ulicy w porównaniu do tego z opakowania kaczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 17:42 Autor Share Napisano Niedziela o 17:42 Nic nie jest zmalowane - dlubie te zabawke w hotelu na urlopie, gdzie malowanie jest wykluczone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Niedziela o 17:47 Share Napisano Niedziela o 17:47 Też kiedyś to zrobiłem gdy byłem autem na urlopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu Zielony zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 18 minut temu, Thalgonis napisał: Pomyliłeś słowa , miało być ,, Zielono mi... ,, A.Dąbrowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi