Thalgonis Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Hejka, taka scenka “rodzajowa” bydzie - czyli okładkowa Już się martwię, jak “prosto i przyjemnie” zrobić ten walający się wszędzie gruz na tej winietce… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Niezły duet faszystowsko-koministyczny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 5 godzin temu, Thalgonis napisał: Z gipsu i patyczków, odlej sobie płytkę gipsową i po wyschnięciu możesz wyrysować imitację cegiełek pomalować i następnie pokruszyć , podobnie z brukiem który i tak zabrudzisz , Z cienkiego korka możesz zrobić nawierzchnie drogi asfaltowej w której możesz wyrzeźbić leje , itp. A na BP masz patyczki do kawy , które możesz malować , nadpalić. 3 godziny temu, robertmodelarz napisał: Robert otwórz okno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 3 godziny temu, bulik58 napisał: Robert otwórz okno Mam cały czas otwarte okno, dziś nie wącham Tamiya Extra Thin, ale Magnat Ceramic - wymalowałem już z 15 l. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 4 minuty temu, robertmodelarz napisał: Znam bo też nie dawno kupowałem , mi siedzenia nie urywa pozostaję miękka po wyschnięciu i podatna na uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca W Wydawnictw Model-Hobby.pl taka dioramka , Diorama - Europejka, miejska ulica brukowana - (20,7x24,64 cm) - (skala 1:35) Diorama - Europejka, miejska ulica brukowana - (29x34,5 cm) - (skala 1:25) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca Drugi bohater winietki z tetrzydziestkączwórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 27 Lipca Share Napisano 27 Lipca Thalgonis idziesz w temacie jak gorący nóź przez kostkę masła , ta 34 ma taki kolor plastyku czy też zdążyłeś już coś zmalować? Co do podstawki - takie ustawienie TK pozwoli ci zaoszczędzić kupna 2 odcinków drogi/ulicy w porównaniu do tego z opakowania kaczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca Nic nie jest zmalowane - dlubie te zabawke w hotelu na urlopie, gdzie malowanie jest wykluczone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 27 Lipca Share Napisano 27 Lipca Też kiedyś to zrobiłem gdy byłem autem na urlopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 15:52 Autor Share Napisano Piątek o 15:52 Zielony zły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 16:12 Share Napisano Piątek o 16:12 18 minut temu, Thalgonis napisał: Pomyliłeś słowa , miało być ,, Zielono mi... ,, A.Dąbrowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi