czak45 Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 http://modelarstwo2008.eu.interia.pl/menu%20podrozdialy/warsztat/flaga/flaga.html Bardzo prosta i tania w wykonaniu (jesli posiadamy drukarke) flaga. Ta taniosc i prostota pozwala na setki prob do ktorych namawiam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Fajne! Ja u siebie w skarbcu znalazłem podobny materiał jak nie mozna nazwać taki sam. I jeszcze dwie takie strony pt. "poradniki bojowe". Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2008 Ja u siebie w skarbcu znalazłem podobny materiał jak nie mozna nazwać taki sam. No nie taki sam. Material Łukasza widzialem on mnie ukierunkowal na proby z wydrukami komputerowymi. Tyle tylko ze tam jest sama swastyka drukowana, a ja drukuje cala flage i pocieniam papier przez jego rozwarstwienie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Fakt, różnice są. Ale zawsze lepiej zebrać więcej poysłów w jednym temacie. W każdej chwili mozna wybrać tęchnikę łatwiejszą dla danej osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Witam! Bardzo interesująca technika . Wszystko wydaje się być jasne, niemniej nurtuje mnie parę drobiazgów : 1) Jakiej drukarki używasz (osobiście mam dwie - atramentową i atramentową termosublimacyjną)? Która do tego celu lepiej się by nadała? 2) Jak tusze znoszą kontak z wodą/wodnym roztworem kleju? 3) Czy wydruk wstępnie jakoś impregnujesz, ewentualnie czym? 4) Papier zwykły do drukarek? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Dokładnie to co to jest za masa?? Moze jakies linki do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Spójrz tutaj milliput'y są różnych kolorów, odpowiadają one ich ziarnistości (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 A ja widziałem na żywo ten model z workami , a co do masy to zwykły GS, taka podróbka , bardzo droga , eee dam linka: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=9&przedm=290048&kateg=115236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Drukarka EPSON atramentowa zwykla. Papier tez zwykly taki do dokumentow tekstowych. Wydruku wstepnie nie impregnuje. Namawiam do prob wlasnych, bo jesli mamy juz drukarke to pozostale koszty sa bardzo niewielkie i wyjdzie albo nie wyjdzie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi