Seb Napisano Niedziela o 15:12 Share Napisano Niedziela o 15:12 Okazało się, że i tego modelu nie było w galerii, a zrobiłem go kilka ładnych lat temu. To "Truppenn coś tam" oznacza, że był to pojazd szkoleniowy. Z tego co pamiętam to model był dość upierdliwy w budowie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Poniedziałek o 08:08 Share Napisano Poniedziałek o 08:08 Czołem! Klimatyczny dziwoląg, ale dobrze wygląda. Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Tygrys Porsche.Nie wiedziałem że kiedykolwiek był używany do czegokolwiek.Myslałem że był tylko jeżdżącym prototypem.Dobrze że na jego podwoziu powstał ładny niszczyciel czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu W dniu 31.08.2025 o 17:12, Seb napisał: Okazało się, że i tego modelu nie było w galerii, a zrobiłem go kilka ładnych lat temu. No wiesz co, jak mogłeś zapomnieć, gdy pojazd taki ciekawy i ładnie wykonany W dniu 31.08.2025 o 17:12, Seb napisał: Z tego co pamiętam to model był dość upierdliwy w budowie. Nie może być, Amusing?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, Wujciobryan napisał: Tygrys Porsche.Nie wiedziałem że kiedykolwiek był używany do czegokolwiek.Myslałem że był tylko jeżdżącym prototypem.Dobrze że na jego podwoziu powstał ładny niszczyciel czołgu E no co ty, był przynajmniej jeden, który walczył: I tego tego też kiedyś zacząłem budować na bazie zestawu Dragona, ale poległem, bo model okazał się wyjątkowo słaby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Dobra już uzupełniłem wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi