Seb Napisano 31 Sierpnia 2025 Napisano 31 Sierpnia 2025 Okazało się, że i tego modelu nie było w galerii, a zrobiłem go kilka ładnych lat temu. To "Truppenn coś tam" oznacza, że był to pojazd szkoleniowy. Z tego co pamiętam to model był dość upierdliwy w budowie. 12 Cytuj
marioba Napisano 1 Września 2025 Napisano 1 Września 2025 Czołem! Klimatyczny dziwoląg, ale dobrze wygląda. Mariusz 1 Cytuj
Wujciobryan Napisano 2 Września 2025 Napisano 2 Września 2025 Tygrys Porsche.Nie wiedziałem że kiedykolwiek był używany do czegokolwiek.Myslałem że był tylko jeżdżącym prototypem.Dobrze że na jego podwoziu powstał ładny niszczyciel czołgu Cytuj
Rafał B Napisano 2 Września 2025 Napisano 2 Września 2025 W dniu 31.08.2025 o 17:12, Seb napisał: Okazało się, że i tego modelu nie było w galerii, a zrobiłem go kilka ładnych lat temu. No wiesz co, jak mogłeś zapomnieć, gdy pojazd taki ciekawy i ładnie wykonany W dniu 31.08.2025 o 17:12, Seb napisał: Z tego co pamiętam to model był dość upierdliwy w budowie. Nie może być, Amusing?! 1 Cytuj
Seb Napisano 2 Września 2025 Autor Napisano 2 Września 2025 28 minut temu, Wujciobryan napisał: Tygrys Porsche.Nie wiedziałem że kiedykolwiek był używany do czegokolwiek.Myslałem że był tylko jeżdżącym prototypem.Dobrze że na jego podwoziu powstał ładny niszczyciel czołgu E no co ty, był przynajmniej jeden, który walczył: I tego tego też kiedyś zacząłem budować na bazie zestawu Dragona, ale poległem, bo model okazał się wyjątkowo słaby. 1 Cytuj
Evildead Napisano 4 Września 2025 Napisano 4 Września 2025 13 godzin temu, czak45 napisał: Dlaczego ten czołg jest błękitny? Moda na jeansy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi