Lestat Napisano 9 Września Share Napisano 9 Września (edytowane) Przez wiele miesięcy moje jedyne pudełko w stashu i wyrzut sumienia, no ale w końcu się udało. Miał być sam przy tej studni, ale pętał mi się po półkach biedny 247 bez winietki to stwierdziłem, że w tych malowaniach mogę je pożenić w jednym miejscu i czasie. 10/5 jest fajny, mały ale dużo się na nim dzieje, że tak powiem. filmik na YT: https://youtu.be/Hu0NcraOGwI Edytowane 9 Września przez Lestat 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Września Share Napisano 9 Września Wygląda dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września Bardzo ładnie wykonane modele wraz z dioramką.Na dioramce przydali by się figuranci żeby dodać jej "życia"247 jest jak miewam w kamuflażu który był używany głównie w Kampanii Wrześniowej i Kampanii Francuskiej i bodajże był oficjalnym zatwierdzonym wzorem malowania obok Panzer Grau w początkowym okresie wojny.Gratulacje ładnych modeli jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 11 Września Autor Share Napisano 11 Września 15 godzin temu, Wujciobryan napisał: Bardzo ładnie wykonane modele wraz z dioramką.Na dioramce przydali by się figuranci żeby dodać jej "życia"247 jest jak miewam w kamuflażu który był używany głównie w Kampanii Wrześniowej i Kampanii Francuskiej i bodajże był oficjalnym zatwierdzonym wzorem malowania obok Panzer Grau w początkowym okresie wojny.Gratulacje ładnych modeli jeszcze raz. Miło mi że się podoba. Co do figurantów to słyszę to prawie za każdym razem jak pokazuje swój "produkt". I za każdym razem wyjasniam, że dla mnie (zaznaczam, że dla mnie, nikogo nie chce przekonywać) figuranci zamieniają prezentację modelu pojazdu w zabawkę, która coś udaje. W 90% przypadków psują mi odbiór winietki, którą oglądam. Oczywiście są wyjatki, jeśli figurki sa pomalowane na poziomie master i w dodatku "uchwycone" w ruchu - ok potrafi wyglądać to zajebiście. Ale ja ani tak nie pomaluje, ani nie "uchwycę" Co do malowania, to kłócił sie nie będe, ekspertem nie jestem, ale takie malowanie 247 to raczej własnie Rosja 43, kiedy pojazdy pomalowane do tej pory na standardowy ciemnoszary, w związku z wprowadzeniem na szersza skalę dunkelgelba, podmalowywano nim w jakieś paski czy ciapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi