karambolis8 Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 Gąbki mają poważną wadę - nie są zbyt pro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Może ktoś będzie szukał podpowiedzi to zostawię tu swój patent- na podstawkę do malowania idealnie nadaje się podstawka pod monitor: Podstawka Dorobiłem do niej tylko nóżki z gorącego kleju, żeby stabilnie stała i nic więcej do szczęścia nie potrzeba A na ponad 20cm zmieścimy każdy model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Może ktoś będzie szukał podpowiedzi to zostawię tu swój patent- na podstawkę do malowania idealnie nadaje się podstawka pod monitor:Podstawka Dorobiłem do niej tylko nóżki z gorącego kleju, żeby stabilnie stała i nic więcej do szczęścia nie potrzeba A na ponad 20cm zmieścimy każdy model ;) Takie cuś dostałem razem z kabiną lakierniczą i się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Czy ktoś próbował coś takiego zaadoptować do naszych potrzeb? Wiem, że to nie talerzyk od Tamki, ale mam pomysł skonstruowania sobie takiego obrotowego stanowiska do malowania i w sumie to taka drewniana tacka by była dla mnie najlepsza. Może ktoś miał taką deseczkę w rękach i podzieli się swoją opinią Czy to ustrojstwo ma tam między deseczkami jakieś łożysko, czy ruch jest w miarę stabilny, czy to zwykłe deski skręcone jakimś wkrętem? https://allegro.pl/oferta/deska-do-pizzy-taca-obrotowa-drewniana-bukowa-25cm-9335679406?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie&ev_adgr=Akcesoria+łazienkowe,+przybory+kuchenne+oraz+zastawa+stołowa&gclid=EAIaIQobChMI9pmh_ZSW6gIViISyCh006QWPEAQYASABEgLbNfD_BwE Edytowane 23 Czerwca 2020 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC Napisano 24 Czerwca 2020 Share Napisano 24 Czerwca 2020 Arthus Miałem swojego czasu patere szklaną na owoce lub ciasto płaską. moja miała jakiś rodzaj łożyska. Nie obracała się zbyt lekko ale swoje zadanie spełniała. Dość łatwa do czyszczenia. Zdecydowanie miała większą powierzchnię jakoś ponad 30 cm. co jakiś czas trafiają się takie wynalazki w dyskontach dość tanio. ale radzę sprawdzić jak się obracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi