Gojirak Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Jak w temacie, czy ktos by sie podjal zrobienia takiej dioramy? https://x.com/OfficialWRC/status/990672085889552384 Mniej wiecej cos takiego. Osoby zainteresowane prosze o kontakt. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Będzie to w zasadzie niewykonalne, z jednego powodu- skala. W podziałce 1/20 w sumie są tylko modele bolidów jednomiejscowych (zwykle Formuła 1, czasem jakaś inna seria) oraz jakieś starocie. Podobnie ma się sprawa z figurkami. Jeśli chcesz coś rajdowego w zbliżonej skali, to pozostaje albo 1/24, albo zarezerwowane w zasadzie tylko dla diecastów 1/18. A jeśli chcesz koniecznie skalę 1/20 to oznacza to wyłącznie robotę od podstaw, a więc koszty astronomiczne takiego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Października Super Moderator Share Napisano 6 Października Możesz kupić model, przeskalować do odpowiedniej skali i wydrukować. Figurki albo sam zaprojektujesz albo przerobić jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gojirak Napisano Piątek o 05:34 Autor Share Napisano Piątek o 05:34 Dziękuję za odpowiedzi. Ale chodziło mi o samo podium, bez modelu samochodów/ ludzi. Posiadam modele rajdówek właśnie w skali 1/24 i 1/18 i chciałem periodycznie zmieniać model, który będzie stał na podium. Stąd wybrałem taką skalę, powiedzmy, pośrednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gojirak Napisano Piątek o 09:43 Autor Share Napisano Piątek o 09:43 Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie. Zgłosiły się dwie osoby. Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi