Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Witam W przerwie na oczekiwanie części do Magnum zaczynam budowe Actrosa Narazie szukam fotek okablowania silnika i ramy. Jak narazie to wybrałem kilka fajnych malowań, ale o tym puźniej Wieczorem dam fotki tego co zrobiłem Edytowane 9 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=5233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Dziex voseba napewno sie przydadrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 No to Paweł często tu będę zaglądał do Ciebie , ponieważ w niedługim czasie też będę się zabierał za tego Mercedesa.Tak więc powodzenia życzę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 No, części na święta, dostaniesz( taki Santa Mikołaj), na pewno. A z tymi modelami idziesz jak burza......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Więc może opowiem o wypraskach. Kabina to ogólnie masakra tak powyginana, że siedziałem ponad 3 godz. zeby jakoś wyglądała. Jakie barwy wnetrza beda pasowały do Actrosa??? Teraz może dam fotki tego co zrobiłem do tej pory Te fotki jakoś dziwnie wychodzą bo na fotce widac jak by coś było na łączeniu kabiny a w rzeczywistości tam nic nie ma. No ale po świetach będe miał już lustrzanke wiec będą o wiele lepsze fotki wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Kolor wnętrza - zależy jakie malowanie będzie czy jakieś takie "Super, Extra" czy po prostu jakiś prosto z drogi. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Wieczorem pokaże jakie mi się podobają malowania bo mam na płytce i musze jechac po nią do brata A malowanie silnika podoba mi się takie jak miał JarekS w BE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Malowanie kabiny chcesz takie trudniejsze czy taki kolor proste z drogi ? Ogólnie jakie zamiary masz związane z modelem ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Znalazłem dwie foty Actrosa jaki mi sie podoba. A mam kilka wariantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Rysunki co z nimi ? Kalkomanie ? Do np. takiego Mercedesa bym raczej wnętrza jakieś eleganckie dał, skóra itp wiesz o co chodzi. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Kalki Odkryłem, że mój kolega z klasy jest specem od grafiki i potrafi wszystko zrobic tylko żeby miał fotki orginału A ten kangur czy jak to sie tam zwie bedzie pewno robiony z profilu okrągłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Paweł, rób, własne to malowanie co dałeś na fotkach., co do twojego kolegi, odezwę, się na gg, bo mam mały pomysł....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Ciekawie się zapowiada...myślę, że takie kalki firma Kuchmodel mogłaby Ci wykonać na zamówienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Widzę że ciekawy Truck sie szykuję w ciekawych barwach... zasiadam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 No no ciekawy modelik będzie . I wreszcie coś innego, a nie ciągle te Scanie . Tylko nie rób tych naklejek na zderzaku imitujących lampy, bo wg. mnie to straszna wiocha . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Mi też sie te naklejki nie podobaja A co do wykonania malunków samemu to raczej tego nie zrobie bo jeszcze nie mam tyle doświadczenia P.S. Jak zrobic opony Michelin X ONE czy jakoś tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Widze że nikt nie pisze to daje mała aktualke. Nie ma czasu ale coś tam narazie zrobiłem Zrobiłęm też opaski na resorach Teraz będe miał troche wolnego to porobie przy Mercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Też miałeś problemy z kabiną sczególnie z.Z Łączeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Ogólnie mi to nie sprawło problemu tylko części były tak powyginane,że musiałem je prostowac dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Te opaski wydają się cieniutkie, masz może fotkę oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Nie mam foty ale lepsze to niż wogóle miało by nie byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Michelin X One : KLIK Życzę powodzenia w przeróbkach i klejeniu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2008 Witam za wiele nie zrobiłem przy Mercedesie Wuszlifowałem bak z wielkimi dziurami i zrobiłem wał napędowy Też zmieniłem koncepcje malowania [/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Niezłe te malowanie KSL. Będziesz robił kalki? I mam nadzieję, że powstanie także naczepka. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi