Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pawle w Actrosach skrzynka z akumulatorami umieszczona jest na samym końcu ramy, z tyłu . Ale z tego co widzę na fotkach to masz już ją założoną...

Pozdrawiam

Napisano

W nocy troche posiedziałem nad ramą Wywierciłem otwory na sruby w naczepie bo te kulki od italeri mi się nie podobają

s6300693cm3.jpg

P.S. Gdzie można kupic małe wiertełka 0.1,0.2,0.3 mm ???

Napisano

1836

1841

1844

1846

1844

1850

1851

1854

1856

1860

1861

Tyle chyba pamietam ale najbardziej znane 1841 1844

Napisano

misiek14pl 1mm a on chce 0,1mm swoją drogą, bedą takie wiertełka drogie ja w Castoramie kupuje 0.5 i według mnie powinny być dobre dla ciebie, bo robią mała dziurkę wielkości "italerowskich śrubek."

Napisano

Hmm, byłem w modelarskim, gościu kupił jakieś wiertła tamki było ich kilka zestawie 0.3 0.4 0.5 0.6 i chyba 0.8 mm

Napisano

A ten sklep na strone internetową ???

P.S. a teraz pytanie do tych co sklejali Actrosa, bo mam słabo odbitą instrukcje i nie wiem gdzie nawiercic otwory na kabinie do mocowania spojlerów

• 2 weeks later...
Napisano

Aktualka

Sorka za fotki ale słabe swiatło. Jutro będe miał dzień wolny to powstawiam fotki

s6300928gp1.jpg

s6300927mb9.jpg

s6300925mv8.jpg

s6300924yk3.jpg

Więc już wyjaśniam co zrobiłem złego

-Merc będzie na oponach typo Low deck

-Wyciołem nadkola i jeden schodek jak to w Actrosach bywa.

- Przerobiłem schowek i nie wiem jak to się tam nazywa jak jest w orginale

Więcej grzechów nie pamietam, wszystkie napewno poprawie, prosze o krytyke i dobre rady