Paweł216 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Siemka Taka mała aktualka nie zawiele zrobiłem ale wiadomo czas Przyszły fotele Dzięki M@rcin Mam kilka pytań Na jakiej zasadzie otwiera się ten środkowy schowek ? Czy ten środek (nie wiem co to jest ) w MP II trzeba przerabiac ? Wszystko nie jest jeszcze skonczone i wymaga troche pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Widzę, że wziąłeś się do przerabiania wnętrza, więc już mówię co i jak Jeśli chodzi Ci o ten schowek: To jest to szuflada, tak wygląda jej zewnętrzna część, jest tam na środku otwór za który można wyciągać szufladę. Pod leżanką wygląda to mniej więcej tak: (w tym wypadku na dole jest zamontowana nieoryginalna lodówka, normalnie jest tam druga taka sama szuflada jak na górze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Ok wielkie dzięki Postaram się odwzorowac jak na fotce P.S. Masz fotke z większej odległości ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Niestety nie mam. Warto poprzeglądać oferty Actrosów na allegro, znalazłem takie jedno zdjęcie, już na pierwszej stronie z aukcjami Actrosów. Sądzę, że jak poprzeglądać więcej ofert znajdzie się coś jeszcze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Odezwij się do mnie bo mam sporo zdjęć actrosa którym jeździł mój tato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Niee zrobiłem zawiele ale wiadomo nie ma czasu... Drzwi i schwek zamiezam zrobic otwierane Szafka będzie zamykana i otwierana xD Do piatku troche podgonie z modelem. Teraz robie okablowanie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Nie zastanawiałeś się czy nie zrobić dwóch otwartych drzwi? Drzwi będą na stałe otwarte czy nie, miałem z tym do czynienie w scani mogę trochę pomóc jeśli chcesz zrobić otwierane drzwi, chociaż to był indywidualny sposób do kabny scani. PS>Zobacz sobie link w moim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam O ile wiem,to ta szafka,to nie szafka tylko szuflada jeśli się myle to sorry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Oj wiem, że to szuflada Dzwi będą się otwierały i zamykały. A co do zrobienia po 2 stronach to chyba raczej zostawie tak jak jest. Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje i pomysły to możecie napisac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Fajnie że drzwi będą otwierane Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje i pomysły to możecie napisac na forum Tak, mam ciekawą propozycje Pojazd na którym sie wzorujesz ma silnik o mocy 410KM, także bedzie to silnik V6. Może sie pokusisz o przerobienie "fabrycznej" 8 na właśnie widlastą szóstkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Widziałem twojego Actrosa i jestem pełen podziwu, ale nie wiem bardzo jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Widziałem twojego Actrosa i jestem pełen podziwu, ale nie wiem bardzo jak to zrobic Nic trudnego Troche cierpliwości, zaparcia i wiary w swoje siły i to chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Tylko że ten silnik to już jest dawno sklejony xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Witam Z silnikiem już postanowione będzie V8 Zaczołem już robic okablowanie Zostanie zrobione wytłumienie silnika oraz śruby na ramie. Narazie nie wiele zrobiłem ale dziś się to zmieni Teraz musze odbudowac od podstaw 2 schodki Jutro następne fotki Fotka jak to teraz wygląda Leżanka dopiero zaczęta Leżanka jeszcze nie jest przyklejona dlatego tam widac takie luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Widać Pawle, że podchodzisz do tego poważnie, chcesz odwzorować każdy detal (co zresztą nieźle Ci idzie ) i tak trzymać . Czekam na następne aktualki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi