jacek g. Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Witam Mam problem. Niemogę wstawić zdjęć do galerii, chyba robie coś źle. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak to powinno wyglądać? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Proponuje zaczac od tego: http://www.fotosik.pl/faq.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 witam włączasz np www.fotosik.pl rejestrujesz sie masz tam "dodaj zdjecia" dajesz przegladaj zaznaczasz zdjęcie które chcesz hostować klikasz "enter" czekasz aż sie hostować skonczy potem zapisujesz do danej wielkoście (jak chcez pełen rozmiar dac to najlepiej 600 potem masz tam różne kody jak na modelworka chcesz dać pełen rozmiar to dajesz kod do pełnego rozmiatu jak na inny fora na krórych to nie zadziała to: to chyba tyle pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Poprawka: w pełnym wymiarze można pokazywać fotki o szerokości do 800 pikseli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 do 800?? myślałem zawsze że do 600... a i tak dawałem 700 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich . Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić , jak wkleić fotkę do postu . Pytanie może niezbyt błyskotliwe , ale za każdym razem ,gdy próbuję to zrobić funkcją "Dodaj" wyskakuje Internal Server Error . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 viewtopic.php?t=7808&highlight= sekunda szukania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Dzięki . Jestem tu nowy i nie poruszam się jeszcze po Forum sprawnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Spoko Tylko polecam na przyszłość opcję Szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Prosze o pomoc, niewiem jak wstawic do relacj zdiecia z fotsika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Olej fotosika, wstawiaj z Photobucket. Szybciej i wygodniej. viewtopic.php?p=115722#115722 Tu masz krok-po-kroku w dolnym poście jak to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/faq.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi