Kalor Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada 27 minut temu, robertmodelarz napisał: Ze względu na rozmiar modelu kupiłem 2 buteleczki. Ile ty tej farby planujesz zużyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada (edytowane) 29 minut temu, Kalor napisał: Ile ty tej farby planujesz zużyć? Z ostrożności procesowej zakupiłem 2 szt., kolor typowy dla pojazdów LWP/lata 90-te XX wieku. Przyda się do BTR-152, BWP-1, T-55 i temu podobnych. Porównanie brył wydruków 3d, australijski Bushmaster kontra pojazd radziecki. Edytowane 15 Listopada przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada 6 minut temu, robertmodelarz napisał: Z ostrożności procesowej zakupiłem 2 szt., kolor typowy dla pojazdów LWP/lata 90-te XX wieku. Przyda się do BTR-152, BWP-1, T-55 i temu podobnych. Porównanie brył wydruków 3d, australijski Bushmaster kontra pojazd radziecki. Brainfart miałem bo często na YT oglądam jak ludzie kąpią te modele w farbie, i jakoś tak mi głupio zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi