DamianPoltorak Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 16.12.2025 o 10:10, Thalgonis napisał: ... Całe szczęście że te krojce są proste do wymaskowania Nie mów hop Ale malunki mi się bardzo podobają. Edytowane 18 Grudnia 2025 przez DamianPoltorak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2025 Tak jak prawie wszędzie, na Święta zdjęli zasłony do prania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) A co to za kołpaki, że o samych śmigłach nie wspomnę? Edytowane 18 Grudnia 2025 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2025 27 minut temu, barszczo napisał: A co to za kołpaki, że o samych śmigłach nie wspomnę? Wg instrukcji Ja się z instrukcjami nie kłócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 2 minuty temu, Thalgonis napisał: Wg instrukcji Ja się z instrukcjami nie kłócę No to instrukcja cię w konia zrobiła. Masz silniki Jumo, czyli śmigło jak w Ju88, szeroka łopata i krótki kołpak. Dałeś śmigła i kołpaki od wersji E, czyli z silnikiem gwiazdowym BMW 801, takim jak w myśliwcu Fw190A. Śmigła do wymiany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) 41 minut temu, barszczo napisał: No to instrukcja cię w konia zrobiła. Masz silniki Jumo, czyli śmigło jak w Ju88, szeroka łopata i krótki kołpak. Dałeś śmigła i kołpaki od wersji E, czyli z silnikiem gwiazdowym BMW 801, takim jak w myśliwcu Fw190A. Śmigła do wymiany . no to dobrze, że powiedziałeś - tak więc jednak będzie bez instrukcji A tak BTW. oprócz fatalnej składalności, o której pisałem wyżej, dochodzi jeszcze fatalna instrukcja. I nie chodzi o tego „konia”, o którym pisze barszczo, tylko ogólnie: pomijanie pewnych etapów, pomijanie części, które nagle „pojawiają się” przed oczami w kolejnym kroku, totalnie skopana instrukcja malowania itp. Reasumując: unikajcie lotników od Dragona Edytowane 18 Grudnia 2025 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 13 minut temu, Thalgonis napisał: A tak BTW. oprócz fatalnej składalności, o której pisałem wyżej, dochodzi jeszcze fatalna instrukcja. I nie chodzi o tego „konia”, o którym pisze barszczo, tylko ogólnie: pomijanie pewnych etapów, pomijanie części, które nagle „pojawiają się” przed oczami w kolejnym kroku, totalnie skopana instrukcja malowania itp. Reasumując: unikajcie lotników od Dragona A co pisaliśmy z @jachud3 na początku? Że lekko nie będzie . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2025 12 minut temu, barszczo napisał: A co pisaliśmy z @jachud3 na początku? Że lekko nie będzie . Zgadza się Ale ja te uwagi „o instrukcji” napisałem bardziej dla kogoś, kto ma mniejsze doświadczenie w lotnikach niż ja - naprawdę czasami łapałem się na tym, że coś tu nie pasi, czegoś tu nie powinno być. No i okazywało się przy głębszej analizie, że faktycznie nie było halo w danym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi