artoor_k Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Kilka zdjęć z Muzeum Lotnictwa w Krakowie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 W Krakowie dalej karzą płacić za robienie zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Niestety tak , a potrzebujesz coś? Bo pracowałem tam i nie ma problemu nawet jeśli chodzi o wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 ...a Pani w kasie powiedziala nam w pazdzierniku ze nie, i pstrykalismy za free. Pozdrowienia dla Pani z kasy prosze przekazac. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Spoko Może coś się zmieniło albo to był poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Z tego co wiem to odbudowano Camela w całości. I tu mam taką mała prośbę. Czy ktoś mógłby obfotografować szczegóły. Szczególnie chodzi mi o łączenia zastrzałów do płatów i szczegóły połączeń naciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 http://thevintageaviator.co.nz/ świetna strona dla miłośników latadeł z okresu pierwszej wojny i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Zarąbista stronka , przyda się na przyszłość. Ale dla mnie na dzień dzisiejszy ma jedna wadę nie ma tam Camela. Jakby ktoś obfotografował ten samolot tak jak te egzemplarze na stronie podanej wyżej to by było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tassadar Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 http://www.polish-aircraftprofile.strefa.pl/index.html tu zdjęcia z Krakowa. Camel też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Z tego co wiem to odbudowano Camela w całości. I tu mam taką mała prośbę. Czy ktoś mógłby obfotografować szczegóły. Szczególnie chodzi mi o łączenia zastrzałów do płatów i szczegóły połączeń naciągów. Kiedys nakrecilem krotki filmik ,może na cos się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 http://ztslublin.pl/camel.html kilka mocnych zbliżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi