slawek632 Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Skleilem, pomalowalem, obfotografowalem ale czy pokonalem materie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Dla mnie miodzio PS. Poprawilem troche kody Twoich fotek aby sie wyswietlaly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek632 Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Dzięki teraz znacznie lepiej a pochwala od ciebie Okonku to dla mnie miodzio:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 (edited) No naprawde podoba mi sie . Model, brudzenie ( szczegolnie kol ) no i same fotki. Tylko cos ta siekiera za czysta Edited September 7, 2006 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Bo moze nowa sobie wlasnie pobrali z magazynu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek632 Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Nie pobrali ino wystrugali bo trzonek sie zlamal masz racje okonku az kuje w oczy czystoscia na tym tle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Rewelacja i fotki i model. Dawno nie widziałem pobrudzonego modelu, na którym wszystko widać, a nie jest przykryte tonami błota (że o rdzy nie wspomnę). Takie brudzenie, to cel do którego dążę (niestety pomalutku krok po kroczku...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Model podoba się. Fajne ślady eksploatacji. Rdzawe zacieki i obicia czyli to co lubię. Ładne cieniowanie i weathering. Jak dla mnie to gąsienice ciut za mało upaprane w stosunku np do spodu wanny (ale to juzco kto woli). I jeszcze na przyszłość możesz podniszczyć gumowe bandaże (po prostu ponacinać nożykiem, ale z wyczuciem) bo dość często widać na fotkach że bywają wyszczerbione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Witam,bardzo fajny-jak dla mnie osobiście trochę za dużo zacieków-ale ja to mam wypaczony gust ,pozdrawiam,Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek632 Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 Globus dasz radę masz rację stara zasada male kroczki dzieki za poz opinie i za uwagi przy nastepnym bandarze juz nie beda takie swiezutkie a brudzik raz wiekszy raz mniejszy ale raczej musi być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 DOSLOWNIE PIEKNY WIEM ZE CZEPIAM SIE SZCZEGOLOW ALE SIEKIERA W POROWNANIU DO CZOLGU JEST ZDECYDOWANIE ZACZYSTA, ALE MOZE TO TYLKO MOJE ZDANIE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolvi Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ladny modelik, pięknie usyfiony, tylko 2 ale -> czy wizjer przy km obok kierowcy był zaślepiony? bo taki nie przewiercony? -> zacieki na czole wierzy jak na rdze od śrub są troche za mocne i za grube lub długie (2 , 5 , 6 , 7 - nr śruby ) a (4 , 5) są za krótkie i wogule to wokół śrub powinieneś zrobić delikarny rdzawy cień. Wg mnie efekt rdzy powinien być taki lub wokół śrób. -> jeżeli pojazd jest po dłuższej eksplatacji i po walkach to powinien na nim być ukazany charakter posiadania załogi. i przepraszam jak uraziłem i pytanko czy to jest PIII z DAKu czy z Europy? P.S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek632 Posted September 19, 2006 Author Share Posted September 19, 2006 Oczywiscie że nie uraziłeś przecież o to chodzi żeby wymieniać opinie i poglądy co ma nas prowadzić do doskonałości A III jest z europy przynajmniej taki był mój cel pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Wg mnie efekt rdzy powinien być taki ...lub wokół śrób To wokół śrób to nie rdza, ale wash. Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts