slawek632 Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Skleilem, pomalowalem, obfotografowalem ale czy pokonalem materie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Dla mnie miodzio PS. Poprawilem troche kody Twoich fotek aby sie wyswietlaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 7 Września 2006 Autor Share Napisano 7 Września 2006 Dzięki teraz znacznie lepiej a pochwala od ciebie Okonku to dla mnie miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 (edytowane) No naprawde podoba mi sie . Model, brudzenie ( szczegolnie kol ) no i same fotki. Tylko cos ta siekiera za czysta Edytowane 7 Września 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Bo moze nowa sobie wlasnie pobrali z magazynu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 7 Września 2006 Autor Share Napisano 7 Września 2006 Nie pobrali ino wystrugali bo trzonek sie zlamal masz racje okonku az kuje w oczy czystoscia na tym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Rewelacja i fotki i model. Dawno nie widziałem pobrudzonego modelu, na którym wszystko widać, a nie jest przykryte tonami błota (że o rdzy nie wspomnę). Takie brudzenie, to cel do którego dążę (niestety pomalutku krok po kroczku...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Model podoba się. Fajne ślady eksploatacji. Rdzawe zacieki i obicia czyli to co lubię. Ładne cieniowanie i weathering. Jak dla mnie to gąsienice ciut za mało upaprane w stosunku np do spodu wanny (ale to juzco kto woli). I jeszcze na przyszłość możesz podniszczyć gumowe bandaże (po prostu ponacinać nożykiem, ale z wyczuciem) bo dość często widać na fotkach że bywają wyszczerbione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Witam,bardzo fajny-jak dla mnie osobiście trochę za dużo zacieków-ale ja to mam wypaczony gust ,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Września 2006 Autor Share Napisano 9 Września 2006 Globus dasz radę masz rację stara zasada male kroczki dzieki za poz opinie i za uwagi przy nastepnym bandarze juz nie beda takie swiezutkie a brudzik raz wiekszy raz mniejszy ale raczej musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 DOSLOWNIE PIEKNY WIEM ZE CZEPIAM SIE SZCZEGOLOW ALE SIEKIERA W POROWNANIU DO CZOLGU JEST ZDECYDOWANIE ZACZYSTA, ALE MOZE TO TYLKO MOJE ZDANIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Ladny modelik, pięknie usyfiony, tylko 2 ale -> czy wizjer przy km obok kierowcy był zaślepiony? bo taki nie przewiercony? -> zacieki na czole wierzy jak na rdze od śrub są troche za mocne i za grube lub długie (2 , 5 , 6 , 7 - nr śruby ) a (4 , 5) są za krótkie i wogule to wokół śrub powinieneś zrobić delikarny rdzawy cień. Wg mnie efekt rdzy powinien być taki lub wokół śrób. -> jeżeli pojazd jest po dłuższej eksplatacji i po walkach to powinien na nim być ukazany charakter posiadania załogi. i przepraszam jak uraziłem i pytanko czy to jest PIII z DAKu czy z Europy? P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 19 Września 2006 Autor Share Napisano 19 Września 2006 Oczywiscie że nie uraziłeś przecież o to chodzi żeby wymieniać opinie i poglądy co ma nas prowadzić do doskonałości A III jest z europy przynajmniej taki był mój cel pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Wg mnie efekt rdzy powinien być taki ...lub wokół śrób To wokół śrób to nie rdza, ale wash. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi