kzugaj Napisano Czwartek o 20:01 Share Napisano Czwartek o 20:01 Powitać Z racji iż Spit od Airfix-a mnie troszkę wymęczył to naszła mnie ochota na Jeta. Wybór był ciężki pomiędzy jednym z wielu F-14 (Tamka, HB, GWH i AMK), F-18E lub G od Meng-a a F-15 od GWH. W końcu wybór padł na Super Kocura od AMK. Zobaczymy co z tego da się ulepić. Dziś jeszcze nic nie będę dłubać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Sobota o 10:56 Share Napisano Sobota o 10:56 Pomimo złej prasy, cały czas mam ochotę kupić sobie tego kocura, tym bardziej czekam na relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Niedziela o 10:54 Autor Share Napisano Niedziela o 10:54 Po wstępnych przymiarkach myślę że będzie dobrze. Wnękę podwozia mam już ociosaną i nie wypycha spodu. Łączenie sekcji dziobowej ma delikatny uskok ale spodziewałem się większego bubla ale zajmę się tym jak już ogarnę sekcję dziobową i kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi